Sta. Margarida M. de Alacoque surt 08:05 i es pon 19:08 surt 15:59 i es pon 02:07

Congrés Papa Francesc

 

Els propers 12, 13 i 14 de novembre tindrà lloc el Congrés: L'aportació del Papa Francesc a la teologia i a la pastoral de l'Església.
Il 12, 13 e 14 novembre si svolgerà il Congresso: il contributo di Papa Francesco alla teologia e pastorale della Chiesa.

 

El papat de Francesc inicia el segon Post-Concili. L'exhortació Evangelii Gaudium assenyala una proposta sòlida de reforma eclesial que passa pel retorn a l'Evangeli sine glossa en un món debilitat per posicions excloents i intransigents, i que col·loca els pobres i les perifèries al bell mig de la societat global i de l'Església. Francesc és un pastor que parla amb les paraules i els gestos, que s'adreça als de lluny i als de prop, i que predica i practica l'audàcia evangèlica, la parresia apostòlica. I alhora Francesc és un teòleg de la inclusivitat, que no dissocia reflexió teològica i praxi teològica, que mira el món amb "misericòrdia" i demana la "integració" per als estrangers i per als ferits en l'esperit. La "ciutat" és, per a ell, un espai habitat pel mateix Déu, en el qual una Església missionera i propera, alliberada de tota autoreferencialitat, trobarà el nexe entre Evangeli i vida i esdevindrà principi d'unitat de la humanitat sencera. Aquest Congrés vol explorar les noves rutes que el Papa ha obert en els seus primers set anys de ministeri com a bisbe de Roma, amb la participació de pastors, teòlegs i institucions acadèmiques provinents d'Amèrica (UCA Buenos Aires, BC Boston), d'Àfrica (UCAO Yaoundé), d'Àsia i d'Europa (PUG Roma, AUSP Barcelona).

On? Facultat de Teologia de Catalunya
Idioma? Les ponències en italià disposaràn de traducció simultània
Preu? Hi haurà 2 modalitats d'inscripció

  • BÀSICA · 40€ | Inclou l'assistència al congrés i material de suport
  • BÀSICA+DINARS · 76€ | Inclou, a més, el dinar dels tres dies de congrés, al menjador del Seminari de Barcelona

______________________________

Dove? Facultat de Teologia de Catalunya
Lingua? Catalano, Spagnolo e Italiano
Prezzo? Ci saranno 2 modalità di registrazione

  • BASE · € 40 | Include assistenza alle conferenze e matteriale di supporto
  • BASE + PRANZI € 76 | Include, inoltre, il pranzo dei tre giorni del congresso, nella sala da pranzo dei Seminari di Barcellona

______________________________

Descarrega't el programa del Congrés
Scaricare il programma del congresso.

  

 

Necessites allotjament?
En cas que necessitis allotjament per a dormir els dies de congrés, et recomanem contactar amb: 
Hostatgeria Salesiana "Martí Codolar"

https://marti-codolar.net/hospederia-2/
reservas.marti-codolar@salesians.cat
Tel. 93 429 18 03

*La inscripció al Congrés no inclou l’allotjament. La gestió de la reserva i el seu cost van a càrrec de cada participant.

** L’Hostatgeria “Martí Codolar” disposa d’habitacions per als dies del Congrés. Atès que no ofereix allotjament turístic, es recomana que en fer la reserva, indiqueu la vostra participació al Congrés sobre el Papa Francesc

 

INSCRIPCIONS / REGISTRAZIONE
Selecciona una opció i omple el formulari
Selezionare un'opzione e compilare il formulario
 

 

 

 

 

Informacions pràctiques

  • Tots els àpats seran al Seminari de Barcelona (el mateix edifici on es fa el Simposi).
  • La inscripció finalitza una vegada realitzat el pagament al compte corrent “Caixa Bank”  IBAN: ES28 2100 0900 9202 0980 2402 i enviat el comprovant de pagament a congressos@edusantpacia.cat.
  • Per a més informació del Simposi pots trucar al +34 934 53 49 25 o enviar un correu a congressos@edusantpacia.cat