St. Amelià surt 06:16 i es pon 21:27 surt 11:06 i es pon 23:56

Notícies

Crònica de la jornada d'estudi "Liturgia i Fe"

12 de maigNotícies Compartir:

El passat 10 de maig de 2017 l'Institut Superior de Liturgia de Barcelona va celebrar a l'Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona la seva jornada d'estudi titulada: "Liturgia i Fe".

Amb la presència de les autoritats acadèmiques de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, de professors i d'alumnes del propi Institut i de públic en general, va donar inici l'activitat, amb la presentació dels convidats. La primera ponència va córrer a càrreg del Dr. Manuel Fernando Sedano - sacerdot i president de la Sociedad Mexicana de Liturgistas (Somelit) - amb el tema "Cridats a la fe i la conversió per introduir-nos a la celebració del misteri cristià". Després d'un breu recés es va reemprendre la jornada amb la ponència de S.E.R. Mons. Víctor Sánchez, Arquebisbe de la Ciudad de Puebla de los Ángeles, México, titulada "Liturgia: Celebració i professió del misteri de Crist i de l'Eglésia".

A més a més de la seva ponència, Mons. Víctor Sánchez, va ser mereixedor del premi Tercer Memorial Pere Tena que reconeix la seva trajectoria al servei de la litugria. Enhorabona a Mons. Víctor Sánchez i gràcies a ambdós ponents per la seva visita i les sev es paraules.