St. Feliu surt 06:18 i es pon 21:28 surt 19:27 i es pon 03:43

Notícies

"Dreams, Visions, Imaginations: Jewish, Christian and Gnostic Views of the World to Come" reuneix part dels biblistes europeus més prestigiosos

13 de maig de 2019Notícies Compartir:

L’Ateneu Universitari Sant Pacià ha organitzat el simposi "Dreams, Visions, Imaginations: Jewish, Christian and Gnostic Views of the World to Come" en col·laboració amb la Universitat Humboldt de Berlín i la Universitat de Regensburg.

El simposi ha reunit alguns dels biblistes europeus més prestigiosos que han dialogat sobre quins són els contactes entre el nou testament i l’apocalíptica jueva, i posteriorment la cristiana. Els investigadors s’han centrat en explicar les semblances i les diferències entre aquestes qüestions.

El Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu, ha definit aquest simposi com una oportunitat única per aprendre sobre aquesta materia: “És una ocasió perquè el col·lectiu teològic, exegètic i bíblic del país pugui tenir accés a un discurs directe i suggerent.”.

El simposi s'ha dut a terme entre el 9 i l'11 de maig i ha reunit investigadors de deu universitats diferents d’arreu d’Europa que han contribuït a fer créixer la recerca en aquest àmbit d’estudi. Les seves comunicacions es poden consultar al programa del simposi i recuperar-les en els enllaços següents:

Dia 9 a la tarda:

 

Dia 10 al matí:

 

Dia 10 a la tarda:

 

 

Dia 11 al matí:

 

 

El vídeo de la notícia: