Sta. Elisenda surt 06:16 i es pon 21:27 surt 08:41 i es pon 23:25

Notícies

El Consell de Facultat proposa la continuïtat del Dr. Emili Marlès com a vicedegà de la Facultat de Teologia de Catalunya

20 de novembre de 2018Notícies Compartir:

El Dr. Emili Marlès ha estat proposat com a vicedegà per un segon trienni pel Consell de Facultat, que l’ha proposat per majoria absoluta en primera votació. Per a què la decisió sigui efectiva caldrà el nomenament del Gran Canceller de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Mons. Joan Josep Omella.

El Dr. Emili Marlès és prevere de la diòcesis de Terrassa. Es va llicenciar en Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona (1997) i posteriorment va estudiar el batxillerat en Teologia a la FTC (2001) i la llicenciatura en Teologia Sistemàtica per la mateixa facultat (2003). És doctor des del 2007 per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma amb una tesi titulada: «Trinidad creadora y cosmología. El diálogo teología-Ciencias y el misterio de la creación en escritos de Ian G. Barbour y Denis Edwards» i una qualificació de Summa cum Laude. A la FTC imparteix classes de Cristologia des del 2008 i és director del curs pel diàleg Ciència i Fe.  

Durant el Consell de Facultat del 19 de novembre també s’ha aprovat la proposta de professor estable del Dr. Rafael Felipe Freije a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona.