St. Enric surt 06:29 i es pon 21:24 surt 08:56 i es pon 22:29

Notícies

El Papa Francesc nomena a la Prof. Margarita Bofarull com a membre del Consell Directiu de la Pontificia Acadèmia per la Vida

21 d'octubre de 2022Notícies Compartir:

El Papa Francesc ha nomenat la professora de la Facultat de Teologia Margarida Bofarull com a membre del Consell Directiu de la Pontificia Acadèmia per la Vida. Fins ara, la Prof. Bofarull era membre ordinària d’aquesta acadèmia, que té per missió estudiar de manera interdisciplinària els temes referents a la vida humana, així com formar en una cultura de la vida segons el Magisteri de l’Església, i informar les diverses institucions biomèdiques i organitzacions socio-sanitàries dels seus postulats.

La Prof. Margarita Bofarull, a més de ser professora a la FTC, és membre del Departament de Teologia Moral i membre dels seminaris de Fe-Ciències i de Teologia Espiritual de la mateixa facultat. A més, també exerceix docència a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas (El Salvador), és presidenta de l’Institut Borja de Bioètica (URL) i delegada de la pastoral de fe i cultura de l’Arquebisbat de Barcelona. Bofarull és religiosa del Sagrat Cor i llicenciada en medicina i teologia.