Sta. Elisenda surt 06:16 i es pon 21:27 surt 08:41 i es pon 23:25

Notícies

Ha mort el professor i dominic Vicent Igual

14 de febrer de 2020Obituari Compartir:

Aquest dijous 13 de febrer ha mort Vicent Igual, religiós dominic i professor a la Facultat de Filosofia de Catalunya, a l'edat de 71 anys, després d'una malaltia.

El Prof. Igual, de l'Orde de Predicadors (Dominics), va néixer a Almassora (Castelló) l'any 1948 i va ser ordenat prevere l'any 1972. Es va llicenciar en Teologia per l'Angelicum, la Universitat Pontifícia Sant Tomàs d'Aquino de Roma, i en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Ha estat professor a la Facultat de Filosofia de Catalunya des de la seva fundació. Ha impartit docència fins a la seva jubilació, el juny del 2018, sobretot de les assignatures d'Ontologia i Teoria del Coneixement, així com diverses optatives de la Facultat. També ha estat secretari de la facultat des de l'any 1991 fins l'any 2011. Actualment n'era professor emèrit.

El Dr. Carles Llinàs, degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, ha afirmat que ha estat un "membre molt important en la història de la Facultat de Filosofia" i una persona "sempre disposada a encetar una xerrada, amic i company immillorable, mestre cordial i un testimoni vivent de Jesucrist i del seu Evangeli". Vicent Igual col·laborava des de l'octubre de 2015 amb les parròquies de Sant Francesc de Sales i de la Concepció de Barcelona.

El funeral se celebrarà el dia 15 de febrer a les 11:30 h, a l'església dels Dominics del carrer Bailén (entrada per Ausiàs March, 54). El dia 14 a la tarda hi haurà la vetlla al Tanatori de les Germanetes dels Pobres de la plaça Tetuan, a partir de les 16:00 h.

La comunitat universitària de l'Ateneu Universitari Sant Pacià s'uneix al dol de familiars i amics i prega a Déu nostre Senyor l'aculli al seu Regne.