Sta. Elisenda surt 06:16 i es pon 21:27 surt 08:41 i es pon 23:25

Notícies

L’Ateneu presenta la seva botiga de llibres online

26 maigNotícies Compartir:

En 50 anys, hi ha més de 500 llibres publicats per la Facultat de Teologia de Catalunya i per la Facultat de Filosofia de Catalunya. Un gran volum de pàgines que són difícils de trobar a l’actualitat a les llibreries de Barcelona. Per aquest motiu, ha nascut  Sant Pacià Books, un portal web on es pot adquirir de manera senzilla i ràpida tots els llibres publicats per l’Ateneu Universitari sant Pacià en les seves tres facultats: la  Facultat de Teologia de Catalunya, Facultat Antoni Gaudí d’Història de l’Església, Arqueologia i Arts Cristianes i Facultat de Filosofia de Catalunya

Com funciona?

Els usuaris poden buscar els llibres per matèria, autors i col·leccions, o directament pel cercador si coneixen el títol de l’obra. La pàgina principal també ofereix un recull dels llibres més venuts, els recentment afegits i altres dividits per temàtiques.

La compra és mitjançant targeta bancària i cal crear un compte d’usuari el primer cop que es realitza. Després de pagar i rebre el correu de confirmació, la comanda arriba en 3 dies com a màxim sense costos extres d’enviament.