St. Feliu surt 06:18 i es pon 21:28 surt 19:27 i es pon 03:43

Notícies

Margarita Bofarull, nomenada membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia per la Vida

12 de febrer de 2021Notícies Compartir:

El Papa Francesc ha nomenat la professora de la Facultat de Teologia Margarida Bofarull com a membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia per la Vida. Fins ara, la Prof. Bofarull era membre “corresponent” d’aquesta acadèmia, que té per missió estudiar de manera interdisciplinària els temes referents a la vida humana, així com formar en una cultura de la vida segons el Magisteri de l’Església, i informar les diverses institucions biomèdiques i organitzacions socio-sanitàries dels seus postulats.

El president i el Canceller de la Pontifícia Acadèmia per la Vida, Mons. Vincenzo Paglia, i Mons. Renzo Pegoraro, respectivament, destaquen que amb el nomenament de la Prof. Bofarull “es reforça la reflexió en l’àmbit de la teologia moral i la bioètica”.

La Prof. Margarita Bofarull, a més de ser professora a la FTC, és membre del Departament de Teologia Moral i membre dels seminaris de Fe-Ciències i de Teologia Espiritual de la mateixa facultat. A més, també exerceix docència a la Universitat Centreamericana José Simeón Cañas (El Salvador), és presidenta de l’Institut Borja de Bioètica (URL) i delegada de la pastoral de fe i cultura de l’Arquebisbat de Barcelona. Bofarull és religiosa del Sagrat Cor i llicenciada en medicina i teologia.