St. Feliu fields.Surt 06:18 fields.Espon 21:28 fields.Surt 19:27 fields.Espon 03:43

Notícies

Traspàs dels professors Dr. Josep M.Coll i Dr. Joan Bada

21 desembreObituari Compartir:

 Comuniquem a professors i alumnes la trista notícia del traspàs de dos professors  molt estimats i estretament vinculats a les nostres institucions des dels seus inicis: el P. JOSEP M. COLL I ALEMANY (S. I.), professor emèrit i primer degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, que va morir ahir, dimecres, de matinada, i MN. JOAN BADA I ELIAS, professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya i de la Universitat de Barcelona.

El Dr. Bada  ha servit la Facultat de Teologia des de l’etapa fundacional, exercint amb dedicació i competència la seva tasca docent i la gestió de gairebé tots els càrrecs de responsabilitat. La seva mort es produí ahir a la tarda a la Residència Sant Josep Oriol de Barcelona. Les exèquies se celebraran demà divendres, 22 de desembre, a les 10.00 del matí, a la mateixa Residència (Carrer Joan Güell, 198-200).

L’enterrament del P. Coll tindrà lloc avui dijous, al Centre Borja de Sant Cugat del Vallès (Llaceres, 30), a les 16,15 h.


La comunitat acadèmica de l’Ateneu Universitari Sant Pacià s’afegeix al dol de les famílies i amics de tots dos professors i la pregària per la seva ànima. Que Déu que els aculli al seu si i els hi obri les portes de la veritable vida.